IT-konsulenter trenger ikke å være en knapp ressurs

Å finne gode IT-spesialister er helt avgjørende for innovasjon og utvikling. Det er stor mangel på IT-spesialister, og dette kan derfor bli en flaskehals for mange bedrifter. 

Er du villig til å tenke nytt trenger dette ikke å bli et problem. I Polen har vi god tilgang på IT-spesialister som er dyktige og motiverte.

ProData tilbyr nearshoring med IT-spesialister fra Polen som gir deg kompetent ekspertise raskt. Vi har en velfungerende prosess der du i løpet av 30 til 40 dager har et team som er klare til å gjennomføre oppgavene og levere resultater.

Les mer
Les mer

Få en gratis vurdering av mulighetene med nearshoring

Overveier ditt firma nearshoring? Usikker på hvilke muligheter nearshoring har for deres IT-organisasjon? Det kan du få svar på av oss

Group-6220

Kvalifiserte og kompetente senior

IT-konsulenter

Group-6242

Skalerbare tjenester av ypperste kvalitet

som er skreddersydd for å møte

din bedrifts behov

cooperate

En erfaren leverandør med lang

erfaring innen nearshoringtjenester

Nearshoring as a service

Med ProData Consult Nearshoring as a Service får du tilgang til en fullt skalerbar utviklingsavdeling i Polen og kan dra fordel av den store mengden med høyt spesialiserte og kompetente IT-spesialister som finnes der.

Vi tar oss av alt det praktiske. Med andre ord så sørger vi for kontorer, infrastruktur, maskinvare og selvsagt IT-ressurser av høyeste kvalitet - kort sagt for hele oppsettet.

Fra du fatter avgjørelsen kan du ha et team fullt operasjonelt på mindre enn 45 dager. Samtidig kan du til enhver tid være ute av enhver forpliktelse i løpet av maks 30 dager.

Vi kan skalere i en hvilken som helst teamstørrelse som du har bruk for; vi har kunder med 2 konsulenter og kunder med mer enn 100.

Vi tilbyr Nearshoring as a Service fra våre kontorer i Warszawa, Kraków og Łódź i Polen

We guarantee full compliance

ISAE_3000
ISAE_3402

Det er enkelt å komme i gang

STEP 1

Undersøkelsesfasen

Vurderer du fortsatt om nearshoring er riktig valg for bedriften din? Vi hjelper deg med å gjennomføre nødvendige undersøkelser slik at du kan ta et informert valg, helt gratis. La oss også ta deg med til Polen for å se våre fasiliteter Du må gjerne snakke med noen av våre kunder og få førstehånds kjennskap til kompetansenivået og arbeidskulturen i Polen.

STEP 2

Identifiser behovene

Sammen finner vi ut av dine behov. Løsningen og tjenesten blir deretter skreddersydd til å møte dine krav.

Step 3

Søk og finn

Vi finner en senior IT-konsulent som passer dine behov basert på de kravene vi har identifisert.

STEP 4

Intervjuer og utvelgelse

Du intervjuer og velger konsulentteamet som er riktig for den forestående oppgaven.

Step 5

Kontrakt

Kontrakten vil være basert på lovverket i kundens hjemland, og kunden vil derfor ikke være underlagt polsk lovgivning. Kunden kan si opp kontrakten med 30 dagers oppsigelsestid, mens ProData Consult er underlagt langsiktige forpliktelser.

STEP 6

Oppsett

Vi skreddersyr løsningen til hver enkelt kunde. Vi leverer en komplett pakke for logistikk og oppsett, som inkluderer kontor, arbeidsstasjoner og IT-infrastruktur.

Step 7

100 % sikkerhet og samsvar

Vi investerer kontinuerlig i våre sikkerhetstiltak for å ivareta internasjonale forskrifter. Alle leveranser, IT-infrastruktur og underliggende prosesser følger derfor de strengeste internasjonale standarder for IT-sikkerhet og databeskyttelse.

STEP 8

Kontinuerlig hjelp og kvalitetssikring

Vi tilbyr problemfritt samarbeid, og sikrer at du får den beste servicen.

Vi tar oss av alt

ProData Consults nearshoringavdelinger i Warszawa, Kraków og Lodz i Polen er spesialisert på å yte tjenester til europeiske bedrifter med skreddersydde nearshoringtjenester. Vi tar oss av alt det praktiske. Det betyr at vi ordner kontorer, infrastruktur, hardware og, selvsagt, IT-spesialister i verdensklasse – kort sagt: vi tar oss av alt.

Abonner på nyhetsbrev
Når du tilmelder dig ProData Consults nyhedsbrev, accepterer du samtidig vores Privacy policy & cookies

Kundecases