IT-konsulenter trenger ikke å være en knapp ressurs

Flere og flere bedrifter har problemer med å skaffe seg de riktige IT-spesialistene. Med stor knapphet på kvalifiserte IT-utviklere, kan dette bli en flaskehals for mange bedrifter. Som gir utfordringer for ytterligere vekst og for tiltrengt innovasjon.

Hvis du ser til Polen, hvor IT-spesialister finnes i overflod, trenger ikke lenger IT være en hindring for ønsket vekst. ProData Consult tilbyr nearshoring med kompetente IT-spesialister fra Polen som gir deg ekspertise raskt.

Enklere enn du tror

Mange antar feilaktig at nearshoring er en lang og krevende prosess. Og at det tar lang tid før bedrifter kan høste fordelene.

Men faktisk, med en etablert og profesjonell leverandør, er det relativt enkelt å komme i gang. Det kan ta så lite som 30 til 45 dager å ha et team klart til å eksekvere oppgaver og levere resultater.

Les mer
Les mer
Les mer

Få en gratis vurdering av mulighetene med nearshoring

Overveier ditt firma nearshoring? Usikker på hvilke muligheter nearshoring har for deres IT-organisasjon? La oss gå gjennom det sammen og se på mulighetene.

managed_service_icon_2021_3

Kvalifiserte og kompetente senior

IT-konsulenter

timeandmaterial_icon_2021_3

Skalerbare tjenester av ypperste kvalitet

som er skreddersydd for å møte

din bedrifts behov

NS_Experienced-provider_icon_2021_1

En erfaren leverandør med lang

erfaring innen nearshoringtjenester

Nearshoring as a service

Med ProData Consults nearshoring as a service-tjeneste får du tilgang til en fullt skalerbar utviklingsavdeling i Polen. Dette gjør at du kan dra nytte av den store mengden av kompetente IT-spesialister som Polen i dag kan tilby.

Vi tar oss av alt det praktiske. Med andre ord så sørger vi for kontorer, infrastruktur, maskinvare og selvsagt IT-ressurser av høyeste kvalitet – kort sagt: Hele oppsettet.

Fra det øyeblikket du tar avgjørelsen om et nearshoring oppsett, vil det ta mindre enn 45 dager til du har et team fullt operasjonelt. Samtidig kan du til enhver tid være ute av enhver forpliktelse i løpet av maks 30 dager.

Tjenesten blir skreddersydd til din unike situasjon og er skalerbar for å passe den team-størrelsen du ønsker. Vi har kunder med to konsulenter og kunder med mer enn 100.

Vi tilbyr Nearshoring as a service fra våre kontorer i Warszawa, Kraków og Łódź i Polen.

Vi garanterer full compliance

3000-2020_3
3402-2-2020_3

Det er enkelt å komme i gang

STEP 1

Undersøkelsesfasen

Vurderer du fortsatt om nearshoring er riktig valg for bedriften din? Vi hjelper deg med å gjennomføre nødvendige undersøkelser slik at du kan ta et informert valg, helt gratis.

La oss også ta deg med til Polen for å se våre fasiliteter. Du må gjerne snakke med noen av våre kunder og dermed få førstehånds kjennskap til kompetansenivået og arbeidskulturen i Polen.

STEP 2

Identifiser behovene

Sammen finner vi ut av dine behov. Løsningen og tjenesten blir deretter skreddersydd til å møte dine krav.

Step 3

Søk og finn

Vi finner en senior IT-konsulent som passer dine behov basert på de kravene vi har identifisert.

STEP 4

Intervjuer og utvelgelse

Du intervjuer og velger konsulentteamet som er riktig for den forestående oppgaven.

Step 5

Kontrakt

Kontrakten vil være basert på lovverket i kundens hjemland, og kunden vil derfor ikke være underlagt polsk lovgivning. Kunden kan si opp kontrakten med 30 dagers oppsigelsestid, mens ProData Consult er underlagt langsiktige forpliktelser.

STEP 6

Oppsett

Vi skreddersyr løsningen til hver enkelt kunde. Vi leverer en komplett pakke for logistikk og oppsett, som inkluderer kontor, arbeidsstasjoner og IT-infrastruktur.

Step 7

100 % sikkerhet og samsvar

Vi investerer kontinuerlig i våre sikkerhetstiltak for å ivareta internasjonale forskrifter. Alle leveranser, IT-infrastruktur og underliggende prosesser følger derfor de strengeste internasjonale standarder for IT-sikkerhet og databeskyttelse.

STEP 8

Kontinuerlig hjelp og kvalitetssikring

Vi tilbyr problemfritt samarbeid, og sikrer at du får den beste servicen.

Vi tar oss av alt

ProData Consults nearshoringavdelinger i Warszawa, Kraków og Lodz i Polen er spesialisert på å yte tjenester til europeiske bedrifter med skreddersydde nearshoringtjenester.

Vi tar oss av alt det praktiske. Det betyr at vi ordner kontorer, infrastruktur, hardware og, selvsagt, IT-spesialister i verdensklasse – kort sagt: vi tar oss av alt.

Aktuelle artikler

Bli en av de 1.400+ som får vårt e-postbrev med nyheter og innsikt

Ved å klikke på “abonner” gir du tillatelse til å motta e-poster fra ProData Consult, som angår nyheter om vores konsulenttjenester og annet. Du bekrefter også at du har lest våreregler for personvern og cookies.

Du kan når som helst trekke tilbake tillatelsen ved å avmelde deg e-poster du mottar ved å kontakte oss på info@prodataconsult.com eller via nettsiden.