Managed services skreddersydd for deg

Som en leverandør av alle tjenester innen forretnings- og IT-konsulenter er vi stolte av å hjelpe våre kunder med deres IT-behov. Vi skreddersyr våre managed services etter de spesifikke oppgavene, og vi har en veldig pragmatisk og løsningsorientert tilnærming. Den ekte verdien ligger i å løse ekte problemer.

Å løse problemer krever fokus. Vi lytter, forstår, og ved behov, utfordrer vi og veileder våre kunder til å se løsninger fra andre vinkler. Vi tar ansvar for alle tjenester og løsninger vi tilbyr – lederskap, ansettelse, administrasjon og rapportering.

Uansett område eller kompleksitet

Med en løsningsorientert tilnærming tvinger vi aldri våre kunder til å benytte forhåndsbestemte rammeverk eller metoder. Vi vurderer nøye hva som er den beste tilnærmingen for vår kunde, prosessen og organisasjonen.

Managed service model_done1
Managed service model_done

IT-tjenester med full fleksibilitet

Vi tilbyr våre kunder fleksibiliteten til å velge mellom ulike tjenester for å møte deres behov. Det gir våre kunder muligheten til å gå fra et tradisjonell timebasert samarbeid til en administrert tjeneste med SLA og fastsatt pris – og tilbake – uten forpliktelser.

Book en gratis konsultasjon

Står du ovenfor en utfordring du må løse? Vi gir deg gjerne vårt synspunkt. Her kan du booke en gratis konsultasjon med en av våre eksperter.

Dialog og samarbeid leder an

Vi legger vår stolthet i å kjenne og forstå våre kunders bedrifter. Bare ved å forstå deres marked, organisasjon og situasjon kan vi gi de riktige rådene. Gjennom tett dialog og konsultasjoner med kunden skreddersyr vi og definerer den beste tjenesten eller løsningen for å løse de konkrete utfordringene.

På denne måten har du full åpenhet gjennom hele prosessen. Du vet nøyaktig hva du betaler oss for å løse og hvorfor.

dialogue_cooperation-2021

Kundecases

Bli en av de 1.400+ som får vårt e-postbrev med nyheter og innsikt

Ved å klikke på “abonner” gir du tillatelse til å motta e-poster fra ProData Consult, som angår nyheter om vores konsulenttjenester og annet. Du bekrefter også at du har lest våreregler for personvern og cookies.

Du kan når som helst trekke tilbake tillatelsen ved å avmelde deg e-poster du mottar ved å kontakte oss på info@prodataconsult.com eller via nettsiden.