Problemfri håndtering av tjenesteleverandører

Benytt deg av ProData Consults leverandørstyringstjenester og overlat den krevende jobben med å administrere leverandører og eksterne IT-konsulenter til oss – samtidig som du beholder friheten til å velge.

Fri deg fra den ressurskrevende og kompliserte oppgaven det er å administrere flere leverandører. Uansett om du benytter deg av uavhengige frilansere eller konsulenter tilknyttet ulike leverandører, kan vi samle alt eller deler av administrasjonen av dine eksterne konsulenter.

La oss ta oss av hele prosessen. Vi konsoliderer og administrer din eksterne arbeidskraft slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

VMS_HassleFree

Fordeler

Group-6272

Konsolidering

Konsolidere prosessen med leie, fakturering og administrasjon av konsulenter

Group-6168

Valgfrihet

Velg de leverandørene og konsulentene du foretrekker

business-and-finance

Reduser administrasjonskostnader

Konsolidering av prosessen reduserer administrasjons-kostnadene

Group-6280

Forsikring

ProData Consults yrkesansvars-forsikring dekker alle konsulenter

Slik fungerer tjenesten

Vår leverandørstyringstjeneste er en IT-støttet administrativ prosess

Konsolidering og sentralisering

Gjennom vår tjeneste kan du sentralisere administrasjonen av kontrakter med alle dine leverandører og konsulenter. Å samle alle avtaler i ett enkelt og brukervennlig system gir god oversikt og kontroll. Vi håndterer prosessen profesjonelt, nøyaktig og i nært samarbeid med de involverte partene.

Administrasjon

Vi håndterer all administrasjon av dine tjenesteleverandører på løpende basis. Vår solide IT-plattform er ryggraden i effektiv administrasjon av dine leverandører og konsulenter.

Ett kontaktpunkt

Istedenfor å håndtere flere relasjoner og grensesnitt har du nå bare ett å forholde deg til. Vi håndterer alle fremtidige utfordringer eller oppgaver relatert til din konsulentbruk og administrasjon.

Hold deg oppdatert med kundemodulen

Benytt deg av vår gratis kundemodul som lar deg følge hele prosessen. Samtidig har du full oversikt over alle forespørsler, kontrakter og kostnader. Det har aldri vært enklere å få full kontroll og oversikt over dine konsulenter, samtidig som du lar andre ta seg av administrasjonen.

Abonner på nyhetsbrev
Når du tilmelder dig ProData Consults nyhedsbrev, accepterer du samtidig vores Privacy policy & cookies

Kundecases