Vi håndplukker den riktige spesialisten for dine behov

I over 25 år har vi spesialisert oss på å gi kundene våre den IT-spesialisten som møter deres behov. Vår lange erfaring og grundige rekrutteringsprosess garanterer at vi kan levere kompromissløs kvalitet. Med andre ord: vi jobber utelukkende med de beste IT-konsulentene.

Vi dekker IT fra A-Å. Vi har en IT-konsulent som møter dine behov, uansett hvilken rolle eller kompetanse du trenger å fylle, og uansett hvilken erfaring eller ferdigheter du trenger.

Trenger du IT-tjenester fra en ekspert? Klikk under for å motta et gratis, uforpliktende pristilbud på de tjenestene du trenger.

Les mer

Skalerbar IT-avdeling

I moderne og IT-intensive organisasjoner er det viktig å kunne skalere driften. Vårt store nettverk med IT-konsulenter gjør det mulig for oss å tilby våre kunder fleksible og skalerbare løsninger for å navigere vellykket gjennom et komplisert IT-marked i stadig endring.

Med tusenvis av kvalitetssikrede seniorkonsulenter i vårt nettverk kan vi møte ethvert behov: vi har kunder med alt fra en til mer enn hundre konsulenter, med kunnskaper som varierer fra programvareutvikling til bedriftsledelse.

ToM_scale
ToM_relasjoner

Bygget på langvarige relasjoner

Vår suksess bygger på å virkelig forstå våre kunders organisasjon, business, IT-landskap og teknologi. Å finne riktig IT-konsulent til våre kunder, men også å finne ferdigheter som behøves i fremtiden, krever en dyp forståelse av bransjen generelt, men også kundens spesifikke situasjon, og markedet. Det er årsaken til at vi insisterer på å bygge og pleie langvarige relasjoner både med våre kunder og tilknyttede konsulenter.

Abonner på nyhetsbrev
Når du tilmelder dig ProData Consults nyhedsbrev, accepterer du samtidig vores Privacy policy & cookies

Kundecases