Få de riktige ekspertene på din side

I nesten 30 år har vi spesialisert oss på å matche kundenes behov med den eksakt riktige IT-spesialisten. Vår lange erfaring og grundige screeningprosess garanterer at vi kan levere kompromissløs kvalitet. Med andre ord: Vi jobber utelukkende med de beste IT-konsulentene.

Vi dekker IT fra A-Å. Uansett hvilken rolle eller kompetanse, krav til erfaring eller spesiell ferdigheter du trenger, vi skaffer deg alltid en IT-konsulent som møter dine behov.

Trenger du tjenester fra en IT-ekspert?

Klikk på knappen under, så får du et gratis og uforpliktende pristilbud på de tjenestene du trenger.

Les mer
Les mer
Les mer

Skalerbarhet og fleksibilitet

I moderne og IT-intensive organisasjoner er det viktig å kunne skalere driften. Vårt store nettverk med IT-konsulenter gjør det mulig for oss å tilby våre kunder fleksible og skalerbare løsninger for å navigere vellykket gjennom et komplisert IT-marked i stadig endring.

Med tusenvis av kvalitetssikrede seniorkonsulenter i vårt nettverk kan vi møte ethvert behov: vi har kunder med alt fra én til mer enn 100+ konsulenter. Med kompetanser fra programvareutvikling til bedriftsledelse.

Se hvilke it-konsulentoppdrag vi utlyser akkurat nå.

Vi er din skalerbare IT-avdeling.

scaling-bracket2021
Businees-and-IT-Consultants_03
Build-On-Trust2

Langvarige relasjoner er fundamentet vårt

Å oppnå riktig forståelse av våre kunders organisasjon, forretning, IT-landskap og teknologi-stakk er nødvendig for oss for å lykkes.

Vi finner den riktige IT-konsulenten til våre kunder. Samtidig med å være proaktive ved å finne ferdigheter som behøves i fremtiden, har vi en dyp innsikt i bransjen. Vi forstår derfor kundenes situasjon. Og vi tar gjerne en uforpliktende prat om muligheter for samarbeide.

Det er årsaken til at vi insisterer på å bygge og utvikle langvarige relasjoner både med våre kunder og tilknyttede konsulenter.

Artikler og nyheter

Bli en av de 1.400+ som får vårt e-postbrev med nyheter og innsikt

Ved å klikke på “abonner” gir du tillatelse til å motta e-poster fra ProData Consult, som angår nyheter om vores konsulenttjenester og annet. Du bekrefter også at du har lest våreregler for personvern og cookies.

Du kan når som helst trekke tilbake tillatelsen ved å avmelde deg e-poster du mottar ved å kontakte oss på info@prodataconsult.com eller via nettsiden.