Vi leverer optimal kvalitet, til riktig tid

Å oppnå høy ytelse både hurtig og med kvalitet virker kanskje selvmotsigende. Men det er nettopp det våre kunder forventer av oss. Behovet for spesifikk IT-kompetanse krever ofte umiddelbar handling, siden viktige prosjekter – med korte tidsfrister og krav til innovasjon – er helt avhengig av det.

Det er rundt dette kritiske behovet vi har bygd opp vår bedrift og våre prosesser. Alt vi gjør handler om å imøtekomme kundenes behov for kunnskap og førsteklasses IT-kompetanse.

Så ved å sørge for at kundene har tilgang til riktig ekspertise, sikrer vi samtidig at de er klare til endringer som fremtiden vil måtte kreve av dem.

HWW-FrontP_2021

Vi følger med på morgendagens IT-talenter

Tempoet på teknologisk endring øker eksponentielt, og det er nesten umulig å følge med. Så for å tilpasse seg, trenger selskaper tilgang til riktig kompetanse til rett tid.

Som et resultat, vår finger tar alltid pulsen av bransjetrender og nye teknologier. Dette hjelper oss med å engasjere oss i morgendagens etterspørsel etter IT-talent. Vi utvider kontinuerlig vårt nettverk med eksperter, som valgt fordi de er de beste innen sine fagfelt.

Slik at vi alltid kan imøtekomme kundenes umiddelbare behov for IT-kompetanse.

Førsteklasses IT-konsulenter når du trenger dem

Vi er stolte over hver eneste forespørsel

Vi har en objektiv, grundig og systematisk utvelgelsesprosess av kandidater, støttet av avanserte IT-systemer som garanterer en nøyaktig og objektiv matching, samt levering i tide. Kundene har full kontroll og hele prosessen er transparent.

HWW_refineReq_icon_2021

Kartlegge krav

Vi beskriver og spesifiserer kravene i en forespørsel i tett dialog med våre kunder.

HWW_search_icon_2021

Søk

Basert på disse kravene, søker vi gjennom vårt nettverk av IT-spesialister for å finne de beste konsulentene til hver enkelt forespørsel.

HWW_validate_icon_2021

Validering og utvelgelse

En streng og metodisk prosess hjelper oss med å finne konsulenten med de riktige ferdighetene for å møte kundens behov.

HWW_CVsPresented_icon_2021

Presentasjon av CV-er

Konsulentenes CV-er blir sendt til kunden. Et standardisert format gjør det enkelt å få oversikt og sammenligne CV-ene.

HWW_Interview_icon_2021

Intervju

Kunden gjennomfører et intervju med konsulenten.

vendor_man_service_icon_2021_1

Kontrakt

Det blir avtalt pris, vilkår og kontraktslengde, og detaljene skrives inn i en fleksibel kontrakt.

Bygd på sterke relasjoner

Vi fokuserer på å bygge givende og varige forhold til våre konsulenter; vi kjenner våre konsulenter. På denne måten kan vi sikre leveranser av høy kvalitet, og kan finne den konsulenten som passer kundens situasjon, organisasjon og behov, basert på konsulentens ferdigheter og personlighet.

Aktuelle artikler