Bli en del av teamet

I ProData Consult setter vi pris på mangfold. Både når det kommer til bakrunn og ferdigheter, men også når det kommer til personlighet og individuelle ambisjoner. Vi er en mangfoldig gruppe som består av erfarne spesialister, generalister, nyutdannede og selvlærte individer. Vi er nysgjerrige, hjelpsomme og deler gladelig kunnskap med våre kollegaer.

Vi er stolte av at våre verdier er basert på ærlighet, vennlighet, hjelpsomhet og solidaritet. Vi har et sterkt samhold, der samarbeid er viktig – ikke bare lokalt, men også på tvers av våre internasjonale avdelinger. Bare om vi samarbeider klarer vi å levere de beste tjenestene til våre kunder – og det er målet vårt.

Som ansatt i ProData Consult vil du oppleve en sammensveiset gjeng der folk står side om side og vi fokuserer på å bygge sterke relasjoner. Det skal være gøy og berikende opplevelse å gå på jobb, samtidig som det skal gi deg utfordringer. Derfor har vi tatt flere grep for å sikre at det er både motiverende og engasjerende å komme på jobb. Vi prøver også å tilrettelegge for at alle skal ha det bra både fysisk og mentalt.

It konsulent sitter i møte

Er du en frilanskonsulent?

Er du en frilanskonsulent på jakt etter et nytt prosjekt, klikk på linken for å se de nyeste tilgjengelige konsulentoppdragene.

Vacancies