Vi går aldri på kompromiss

Vi spesialiserer oss på å levere den riktige IT-konsulenten som møter våre kunders kompetansekrav. Vi har brukt flere tiår på å perfeksjonere vår evne til å gjøre nettopp dette. Vi leverer konsulenter til våre kunder lokalt på stedet, og via nearshoring fra et av våre nearshoringkontorer i Polen.

Velrenommerte selskaper har stolt på oss siden 1994

I dag jobber vi med noen av de mest anerkjente internasjonale selskapene og merkevarene. Vårt ønske er å levere førsteklasses tjenester uten å gå på kompromiss med målene våre: å hjelpe kunder med deres IT-behov ved å levere kompromissløs kvalitet.

ProData Consult har vært på en fantastisk reise siden 1994, og i dag er vi en ledende leverandør innen vår bransje i Nord-Europa. Hovedkontoret vårt ligger i København, og vi har kontorer i Sverige, Norge, Polen, Nederland og Tyskland.

I 2019 hadde ProData Consult Group en omsetning på 137 millioner euro.

Siden 2018 har ProData Consult vært eid av hovedaksjonæren Polaris Private Equity og en gruppe bestående av toppledere og styremedlemmer.

FrontP_BeeCubes_norway

Vi gir bedrifter mulighet til å skape en skalerbar IT-avdeling

Vi kan alltid møte våre kunders behov for IT-kompetanse, uansett om det er lokale konsulenter eller via nearshoring. Prodata Consult tilbyr alle typer organisasjoner – offentlige eller private – den nødvendige fleksibiliteten og muligheten til å skalere. Slik har du den nødvendige IT-kunnskapen tilgjengelig, når du har behov for eksterne ressurser i prosjektene dine.

Vi utvider hele tiden vårt nettverk med IT-spesialister, og vi tar pulsen på bransjetrender og nye teknologier. Dette hjelper oss med å tilpasse oss morgendagens krav til etterspurt IT-ekspertise.

Møt de ansatte

Administrasjonen og ledelsen i ProData Consult er satt sammen av mer enn 175 godt kvalifiserte fagfolk. Sammen setter vi kunder, konsulenter og partnere først.

Ansvarlig næringsliv

ProData Consult følger retningslinjer for ansvarlig næringsliv, og vi er medlem av UN Global Compact.

 

Les mer

Press block

Finn relevant pressemateriell og les de nyeste pressemeldingene og uttalelsene.

 

Les mer