ABout_Us_Uncomprimising@80px

Kompromissløs i kvalitet og service

Vi spesialiserer oss på å levere førsteklasses forretnings- og IT-konsulenter som møter våre kunders kompetansekrav. Og vi har brukt flere tiår på å perfeksjonere vår evne til å gjøre nettopp det. I dag leverer vi konsulenter til våre kunder lokalt på stedet, og via nearshoring fra et av våre nearshoringkontorer i Polen.

About_Us_TrustedBy@80px

Solide selskaper har stolt på oss siden 1994

I dag jobber vi med noen av Nord-Europas mest anerkjente internasjonale selskaper og merkevarer. Vi levere førsteklasses tjenester uten å gå på kompromiss med våre mål: Å hjelpe kunder med deres IT-behov ved å levere kompromissløs kvalitet.

about_us_leading@80px

En ledende aktør for konsulentjenester

ProData Consult har vært på en fantastisk reise siden 1994, og i dag er vi en ledende leverandør innen vår bransje i Nord-Europa. Hovedkontoret vårt ligger i København, og vi har kontorer i Sverige, Norge, Polen, Nederland og Tyskland.

About_Us_OwnedBy@80px

Vi er eiet av kapitalfondet Axcel

I 2020 hadde ProData Consult Group en omsetning på 1510 millioner DKK.

Siden 2021 har ProData Consult vært eid av hovedaksjonæren Axcel og en gruppe bestående av toppledere og styremedlemmer.

Vi gir bedrifter mulighet til å skape en skalerbar IT-avdeling

Vi kan alltid møte våre kunders behov for IT-kompetanse, uansett om det er lokale konsulenter eller via nearshoring. Prodata Consult tilbyr alle typer organisasjoner – offentlige eller private – den nødvendige fleksibiliteten og muligheten til å skalere. Slik har du den nødvendige IT-kunnskapen tilgjengelig, når du har behov for eksterne ressurser i prosjektene dine.

Vi utvider hele tiden vårt nettverk med IT-spesialister, og vi tar pulsen på bransjetrender og nye teknologier. Dette hjelper oss med å tilpasse oss morgendagens krav til etterspurt IT-ekspertise.

ProData Consult er Gaselle 2020

ProData Consult er tildelt utmerkelsen Gaselle 2020, som gis til Norges raskest voksende bedrifter. I 2020 kjøpte ProData Consult opp Amesto Consulting. Den fusjonerte organisasjonen fortsetter under navnet ProData Consult med Sindre Sandaker og Mari Ann Vassgård i ledelsen.

Den norske avdelingen av ProData Consult har hatt en vekst på over 230 % de siste tre år. Og det er fjerde gangen ProData Consult er blitt tildelt Gaselle.

Our_Responibility_coverImg_2021

Ansvarlig næringsliv

ProData Consult følger retningslinjer for ansvarlig næringsliv, og vi er medlem av UN Global Compact.

Press_Block_coverImg_2021

Presse

Finn relevant pressemateriell og les de nyeste pressemeldingene og uttalelsene.