IT-konsulent: ASP.NET-utvikler

Hvis du vil utvikle stabile og sikre webapplikasjoner, er en ASP.NET-utvikler en verdifull ressurs å ha med på laget.

Med en ASP.NET-utvikler fra ProData Consult får du:

- en stabil og sikker webløsning

- spesialkunnskap om potensialet til ASP.NET

- en velfungerende Microsoft-basert plattform

- en profesjonell og fleksibel utviklingskompetanse

Nedenfor finner du informasjon om ansvarsområdene og kjernekompetansen til en ASP.NET-utvikler.

it-competence_2
it-competence_4

Hva gjør en ASP.NET-utvikler?

En ASP.NET-utvikler er spesialist på å utvikle dynamiske og interaktive nettsteder ved bruk av ASP.NET. Mulighetene innenfor ASP.NET er mange. En ASP.NET-utvikler hjelper deg med å utvikle alt fra en enkel bedriftshjemmeside til presentasjoner for store og komplekse nettsamfunn.

ASP.NET er et rammeverk som brukes til å bygge alle typer webapplikasjoner og nettsteder - særlig ved hjelp av HTML, CSS, og JavaScript. En ASP.NET-utvikler hjelper deg med å lage en sikker og stabil nettopplevelse basert på Microsoft-teknologi. En ASP.NET-utvikler kan også enkelt utvikle effektive og brukervennlige mobilapplikasjoner. ASP.NET er en utmerket grunnleggende programmeringsplattform når formålet er å utvikle stabile webløsninger i et enkelt, Microsoft-basert rammeverk.

Det finnes flere optimaliseringsmodeller som kan brukes ved utvikling av ASP.NET-webapplikasjoner. Det er viktig å velge en ASP.NET-utvikler med kompetanse på akkurat den programmeringsmodellen organisasjonens nåværende IT-løsning er basert på. Dette vil garantere smidig implementering av nye webløsninger. Hos ProData Consult finner du ASP.NET-utviklere med kompetanse innenfor:

- Model View Controller (MVC)

- WebForms

- WebAPI

En ASP.NET-utvikler sikrer at nettstedet lastes raskt og dermed gir brukeren en bedre brukeropplevelse. Teknologien muliggjør også arbeid med databaser. En ASP.NET-utvikler kan velge mellom flere underliggende programmeringsspråk i utviklingen av webløsninger. Et av de mest brukte programmeringsspråkene er C# - også kalt «C-sharp (C#)».

ASP.NET-utviklere fra ProData Consult er eksperter på bruk av C# til å utvikle attraktive og velfungerende webløsninger. Med fokus på effektiv og profesjonell webutvikling kan en ASP.NET-utvikler:

- utvikle både enkle og komplekse nettsider og webapplikasjoner

- utnytte de unike mulighetene ASP.NET-plattformen gir

- bruke C# til å utvikle webapplikasjoner

Med en ASP.NET-utvikler på teamet er dere garantert en stabil, sikker og funksjonell webløsning. En ASP.NET-utvikler er en ekspert på Microsoft-basert webutvikling og kan gi deg råd om ASP.NET-språkets potensial, begrensninger og kompatibilitet med andre utviklingselementer.

Hvordan jobber en ASP.NET-utvikler?

En ASP.NET-utvikler kan bidra med å finne den beste metoden for bruk av ASP.NET-plattformen og for oppfyllelse av kravene til webløsningen som skal utvikles. En ASP.NET-utvikler tar alltid utgangspunkt i organisasjonen. Dette betyr at ASP.NET-utvikleren alltid vil utvikle webapplikasjoner som tar hensyn til de organisatoriske rammene og prosjektets suksesskriterier. I tillegg vil en dyktig ASP.NET-utvikler kunne bidra med råd om de mange alternativene som finnes i ASP.NET som programmeringsverktøy.

En ASP.NET-utvikler er vanligvis del av et større front-end utviklingsteam som jobber tett sammen. Teamet kan bestå av flere spesialiserte webutviklere for å oppnå størst mulig effektivitet og samle kompetanse på samme sted.. En ASP.NET-utvikler kan også samarbeide med andre ASP.NET-spesialister om utvikling av komplekse og omfattende IT-løsninger. Hos ProData Consult finner du den ypperste kompetansen innen ASP.NET-webutvikling, enten du ønsker én enkelt konsulent eller flere av våre over 25 ASP.NET-spesialister.

En ASP.NET-utvikler er en sentral aktør på webutviklingsteamet, men det kan være prosjekter der det er hensiktsmessig å få hjelp fra for eksempel en .NET-utvikler, som i noen tilfeller har bredere kompetanse. En ASP.NET-utvikler er en slags spesialisert utgave av en .NET utvikler. Uansett hvilken type kompetanse du leter etter, kan ProData Consult levere erfarne IT-konsulenter for både .NET og ASP.NET.

Finn din ASP.NET-utvikler her

Står dere overfor et større IT-utviklingsprosjekt og trenger en dyktig front-end-utvikler med spesialisering innen ASP.NET? ProData Consult tilbyr dyktige ASP.NET-utviklere for utvikling av stabile og funksjonelle IT-løsninger. ProData Consults IT-konsulenter dekker over 4000 ulike typer IT-kompetanse, og våre spesialister kan bidra med hjelp i så godt som alle typer IT-prosjekter. ProData Consult har erfarne og fleksible ASP.NET-utviklere med akkurat den kompetansen du trenger. Vi setter deg i kontakt med en ASP.NET-utvikler innen 48 timer, slik at du:

- får en profesjonell, Microsoft-basert webløsning

- får innsikt i den nyeste ekspertkunnskapen om ASP.NET og C#

- får en stabil og sikker webløsning

- oppnår en effektiv front-end-utvikling

5270