Java-utvikler

Hvis du ønsker å utvikle programvare av høyeste kvalitet som kan brukes på alle plattformer, kan det være smart å få hjelp av en Java-utvikler. En Java-utvikler hjelper deg med å utvikle både store og små IT-løsninger.

Med en Java-utvikler fra ProData Consult får du:

- ekspertkunnskap i et velprøvd og populært programmeringsspråk

- en IT-løsning som passer for flere plattformer

- effektiv og profesjonell programvareutvikling

- spesialisert kunnskap om Javas webutviklingspotensial

Nedenfor finner du informasjon om ansvarsområdene og kjernekompetansen til en Java-utvikler.

it-competence_2
it-competence_8

Hva gjør en Java-utvikler?

Java er et av de mest brukte og mest populære programmeringsspråkene. I motsetning til JavaScript, som er et såkalt skriptspråk som skrives rett inn i et HTML-dokument og utføres i nettleseren, er Java en ekstern programvare og et eksternt programmeringsspråk. En Java-utvikler kan utvikle programvare som fungerer på så godt som alle plattformer.

Med en Java-utvikler får du den nødvendige kompetansen til å utvikle alt fra enkle webapplikasjoner til mer komplekse IT-løsninger. Java tilbyr en rekke programmeringsmuligheter for web, mobil og andre plattformer og kan for eksempel brukes til å utvikle webapplikasjoner for nettfora, butikker, spill, stemmegivning på nett og mye, mye mer. Det velkjente operativsystemet Android er også basert på Java-applikasjoner.

Java kan kjøres på nesten alle plattformer (Windows, Unix, Linux, Mac, mobilplattformer osv.). Det er derfor mulig å utvikle applikasjoner som fungerer på tvers av flere plattformer samtidig, noe som øker IT-løsningens tilgjengelighet og gjør det mulig å nå alle tiltenkte brukere gjennom samme IT-løsning.

En Java-utvikler hjelper deg med utnytte det fulle potensialet til Java og sørger dessuten for:

- en IT-løsning som er optimalisert for alle plattformer

- en tilpasset løsning som oppfyller fastsatte krav og behov

- en stabil og sikker løsning på tvers av enheter

Med en Java-utvikler på utviklingsteamet får du en utviklingsressurs med bred kompetanse. En Java-utvikler har omfattende kunnskap om programvareutvikling og gir deg råd om Javas potensial, begrensninger og kompatibilitet.

Det finnes flere versjoner av Java, og Java blir stadig oppdatert for å imøtekomme de nyeste standardene innen utvikling. Java 2 Enterprise Edition (J2EE) er en Java-versjon som forenkler applikasjonsutviklingen gjennom utvalget av standardkomponenter. Dette muliggjør også en mer effektiv utviklingsprosess. ProData Consult har også J2EE-spesialister som kan gi deg råd om programmeringsspråkets potensial og hvordan det kan dekke dine behov med hensyn til IT-løsningen.

Hvordan jobber en Java-utvikler?

En Java-utvikler fra ProData Consult kan gå raskt inn på et utviklingsteam og bidra med nødvendig kunnskap. En Java-utvikler er en svært fleksibel IT-konsulent som jobber basert på kravene til løsningen.

Java er enkelt å lære og bruke. Det er også et bredt programmeringsspråk med stort potensial. En Java-utvikler - som er ekspert på mulighetene som finnes i Java - kan bidra med ekspertkunnskap og gi presise råd om hvordan du får mest mulig ut av Java som programvareutviklingsverktøy.

Du vil ofte se Java-utviklere som en del av et større utviklingsteam. Teamet kan bestå av flere utviklere, hver med sitt spesialområde, med det formål å oppnå størst mulig effektivitet og samle ulike typer kompetanse på samme sted. Java-utviklere jobber ofte i tett samarbeid med andre eksperter, som for eksempel Android-utviklere eller en webutvikler.

Finn din Java-utvikler her

Står dere overfor et utviklingsprosjekt og trenger en dyktig Java-utvikler? ProData Consult tilbyr erfarne Java-utviklere som kan levere profesjonell og effektiv programvareutvikling. ProData Consults IT-konsulenter dekker over 4000 ulike typer IT-kompetanse, og våre spesialister kan bidra på så godt som alle typer IT-prosjekter. ProData Consult setter deg i kontakt med en kompetent Java-utvikler innen 48 timer, slik at du:

- kan utvikle alt fra enkle applikasjoner til komplekse IT-løsninger

- får ekspertkunnskap og profesjonelle råd

- oppnår en effektiv utviklingsprosess

- kan gi brukerne av IT-løsningen en positiv brukeropplevelse

5270