IT-konsulent: .NET-utvikler

For å kunne utvikle effektive og brukervennlige løsninger er en .NET-utvikler en verdifull ressurs å ha med laget.

Med en .NET-utvikler fra ProData Consult får du:

- effektiv webutvikling og systemutvikling basert på organisasjonen

- spesialtilpasset funksjonalitet

- en velfungerende Microsoft-basert plattform

- en erfaren og fleksibel utviklingsressurs

Nedenfor finner du informasjon om ansvarsområdene og kjernekompetansen til en .NET-utvikler.

it-competence_2
it-competence_7

Hva gjør en .NET-utvikler?

En .NET-utvikler er en allsidig programmeringsressurs som kan bidra med hjelp på mange områder innen web- og systemutvikling - til både store og små prosjekter. .NET er en populær programmeringsplattform for utvikling av webløsninger og systemer, og egner seg spesielt godt til å utvikle klassiske applikasjoner og webløsninger. Hvis du ønsker å utvikle en enkel applikasjon som et tillegg til en eksisterende IT-løsning, eller har et stort og komplekst IT-prosjekt som skal utvikles fra bunnen av, kan en .NET-utvikler hjelpe til med dette. Hovedfordelen med .NET er plattformens ensartethet på tvers av programmeringsmodeller, noe som gjør det lettere å overføre erfaring fra f.eks. webutvikling av system- eller mobilapplikasjoner. Vi anbefaler imidlertid at du velger en spesialisert .NET-konsulent som har dyptgående kunnskap om spesialistområdene innen .NET:

- ASP.NET
ASP.NET kan brukes til å utvikle alt fra enkle bedriftsnettsider til store og komplekse nettsamfunn. ASP.NET er et rammeverk som er spesielt nyttig ved utvikling av webapplikasjoner ved bruk av HTML, CSS og JavaScript.

- WCF
WCF er et Windows-basert rammeverk som kan brukes til å utvikle tjenesteorienterte webapplikasjoner. En av hovedfordelene med WCF som programmeringsverktøy er at det gir en rekke muligheter for å utvikle tjenesteorienterte applikasjoner.

- WPF
WPF er et grafisk system fra Microsoft som gjør det mulig å utvikle Windows-klientapplikasjoner som kan skaleres til alle vanlige skjermstørrelser, både på PC og Windows Phone.

.NET-utviklerens arbeid er avgjørende for hvordan en IT-løsning fremstår fra brukerens perspektiv. En dyktig .NET-utvikler legger derfor sin ære i å utvikle IT-løsninger som er funksjonelle, attraktive og brukervennlige. .NET-utvikleren kan jobbe med en rekke ulike programmeringsspråk, hvert med sine fordeler. ProData Consults .NET-utviklere kan gi råd om hvordan en oppgave best kan løses via .NET-plattformen.

En .NET-utvikler legger vekt på effektiv og profesjonell webutvikling og bistår i arbeidet med å:

- utvikle alt fra enkle programmer til komplekse IT-løsninger

- utnytte de unike mulighetene i .NET som programmeringsverktøy

- programmere for ulike formål

Med en .NET-utvikler på utviklingsteamet er du garantert en velfungerende webløsning. En .NET-utvikler er ekspert på Microsoft-basert utvikling og kan gi deg råd om .NET-språkets potensial, begrensninger og kompatibilitet med andre programvarer. En .NET-utvikler bidrar i arbeidet med å skape en vellykket og profesjonell løsning.

Hvordan jobber en .NET-utvikler?

.NET-utvikleren tar alltid utgangspunkt i organisasjonens mål og eksisterende IT-løsninger. Med en .NET-utvikler på teamet kan man utvikle avanserte IT-løsninger som er skreddersydd til organisasjonen og målene for prosjektet. En dyktig .NET-utvikler kan også gi råd om de mange mulighetene som finnes i .NET når det gjelder utvikling av web- og systemapplikasjoner, og bidrar til å finne den beste måten å bruke .NET-plattformen på med hensyn til kravene til IT-løsningen.

En .NET-utvikler er ofte del av et større utviklingsteam. Teamet kan bestå av flere utviklere, hver med sin egen spesialitet, for eksempel ASP.NET, WCF eller WPF. Dette gjelder både .NET-utviklere og ProData Consults øvrige IT-konsulenter; de fungerer godt på et prosjektteam i samarbeid med andre utviklingsressurser og prosjektledere. En .NET-utvikler jobber ofte sammen med andre .NET-spesialister om utvikling av komplekse og omfattende IT-løsninger. Hos ProData Consult finner du den beste kompetansen innenfor .NET-basert web- og systemutvikling. ProData Consult kan sette sammen et komplett team med nødvendige .NET-ressurser, enten du er på jakt etter enkeltkonsulenter eller flere av våre over 50 .NET-konsulenter.

Finn din .NET-utvikler her

Står dere overfor et større utviklingsprosjekt og trenger en dyktig .NET-utvikler? ProData Consult har dyktige .NET-utviklere med kompetanse innen ASP.NET, WCF og WPF. ProData Consult har IT-konsulenter som dekker over 4000 ulike typer IT-kompetanse, og våre spesialister kan bidra på så godt som alle implementeringsprosjekter. ProData Consult setter deg i kontakt med en erfaren .NET-utvikler slik at du:

- får en stabil og velfungerende webløsning

- oppnår en effektiv webutviklingsprosess

- får ekspertråd om .NET og ulike underområder

- får en skreddersydd løsning som er tilpasset organisasjonen

5270