IT-konsulent: WCF-utvikler

For å kunne utvikle robuste og funksjonelle tjenesteorienterte web- eller systemapplikasjoner er en WCF-utvikler en helt sentral ressurs å ha med på laget.

Med en WCF-utvikler fra ProData Consult får du:

- profesjonell utvikling av tjenesteprogrammer

- en stabil og funksjonell web- eller systemløsning

- spesialkunnskap om potensialet til WCF

- en velfungerende Microsoft-basert plattform

Nedenfor finner du informasjon om ansvarsområdene og kjernekompetansen til en WCF-utvikler.

it-competence_4
it-competence_8

Hva gjør en WCF-utvikler?

Når du trenger en god IT-løsning som tilbyr tjenester til brukere, er det svært nyttig å involvere en WCF-utvikler i utviklingsprosessen. WCF er en forkortelse for Windows Communication Foundation og er et Windows-basert rammeverk som kan brukes til å utvikle tjenesteorienterte applikasjoner. En av hovedfordelene med WCF er at rammeverktøyet inneholder mange muligheter for utvikling av tjenesteorientert arkitektur (også kjent som SOA).

Det er særlig aktuelt å benytte en WCF-utvikler i bedrifter som har tjenesteprogrammer i fokus, eller som ønsker å introdusere et tjenestelag i IT generelt - for eksempel hvis du ønsker å utvikle en funksjon for å håndtere pengetransaksjoner eller en tjeneste som kan gi løpende data, som trafikkmeldinger. En WCF-utvikler hjelper deg med å utvikle en profesjonell løsning med vekt på tjenesteorienterte applikasjoner, enten det er snakk om små tillegg eller store tjenesteprogrammer med tusenvis av brukere.

En WCF-utvikler bistår i arbeidet med å:

- utvikle både enkle og komplekse Windows-baserte web- eller systemapplikasjoner

- tilby velfungerende tjenester til brukerne av løsningen

- utnytte WCF-teknologiens unike muligheter fullt ut

- lage brukergrensesnitt med et attraktivt design

En WCF-utvikler vet alt om tjenesteorientert utvikling og kan gi råd om WCF-teknologiens muligheter og begrensninger. Din WCF-utvikler vil hjelpe deg med å finne den beste måten å bruke teknologien på med hensyn til å oppfylle kravene for prosjektet. En ekstern WCF-utvikler kan også se på IT-utviklingsprosjekter med nye øyne og dermed sikre at alle utviklingsalternativer er vurdert for å oppnå best mulig resultat.

WCF er en del av .NET-rammeverket. En WCF-utvikler ses derfor ofte på som en spesialisert .NET-utvikler. .NET-plattformen er et allsidig verktøy som dekker de fleste områder av web- og systemutvikling, og er spesielt godt egnet til å utvikle klassiske applikasjoner og webløsninger på en effektiv måte. WCF brukes ofte med .NET-programmeringsspråket C#/C-sharp. ProData Consults WCF-utviklere er eksperter på å bruke WCF og C# for å utvikle attraktive tjenesteprogrammer.

Det finnes flere spesialområder innenfor .NET-utvikling. Foruten WCF tilbyr ProData Consult også utviklere innen ASP.NET og WPF.

Hvordan jobber en WCF-utvikler?

En dyktig WCF-utvikler kan bistå med råd om de mange mulighetene for web- eller systemutvikling som WCF tilbyr. En dyktig utvikler tar alltid utgangspunkt i bedriftens behov, noe som betyr at WCF-utvikleren jobber basert på bedriftens mål og suksesskriterier for prosjektet. En WCF-utvikler kan derfor hjelpe deg med å finne den beste måten å bruke WCF-teknologi på med hensyn til å oppfylle tjenestekravene til en fremtidig IT-løsning.

En WCF-utvikler er ofte del av et større utviklingsteam. Teamet kan bestå av flere utviklere, hver med sitt eget spesialområde, for å oppnå størst størst mulig effektivitet og samling av kompetanse på ett sted. Hos ProData Consult finner du konsulenter med de beste ferdighetene innen .NET-utvikling, enten du leter etter én enkelt konsulent eller flere av våre over 25 .NET-konsulenter.

Finn din WCF-utvikler her

Står dere overfor et større utviklingsprosjekt og trenger en dyktig WCF-utvikler til å utvikle Microsoft-baserte tjenesteprogrammer? Vi finner den rette konsulenten til ditt prosjekt! ProData Consults IT-konsulenter dekker flere enn 4000 ulike typer IT-kompetanse, og spesialistene våre kan bidra med hjelp i så godt som alle IT-prosjekter. ProData Consult har erfarne og fleksible WCF-utviklere med akkurat den kompetansen du trenger. Vi setter deg i kontakt med en dyktig WCF-utvikler innen 48 timer, slik at du får:

- profesjonelle tjenesteorienterte applikasjoner

- den nyeste ekspertkunnskapen om WCF og C#

- en web- eller systemløsning som er skreddersydd til bedriftens mål

- en effektiv utviklingsprosess

5270