IT-konsulent: Programvareutvikler

For å kunne utvikle vellykkede IT-løsninger med koding av høyeste kvalitet trenger du en programvareutvikler på prosjektteamet.

Når du engasjerer en programvareutvikler fra ProData Consult, får du:

- skreddersydde og funksjonelle IT-løsninger

- en profesjonell, fleksibel og effektiv utviklingskompetanse

- en spesialist på programvareutvikling med bred kunnskap om flere ulike programmeringsspråk

- brukervennlig programvare som oppfyller alle dine ønsker og behov

En programvareutvikler sikrer effektiv programvareutvikling av høy kvalitet. Med en programvareutvikler får du en web- eller systemløsning med optimal funksjonalitet og brukervennlighet - alltid basert på IT-prosjektets forretningsmessige mål.

Nedenfor finner du informasjon om ansvarsområdene og kjernekompetansen til en programvareutvikler.

it-competence_2
it-competence_7

Hva gjør en Programvareutvikler?

I dag er programvare en sentral del av enhver virksomhet og og en viktig pådriver for bedrifters utvikling. Programvare kan forbedre interne prosesser i organisasjonen eller tilby kunder en unik tjeneste.

Når du står overfor et IT-utviklingsprosjekt, er en programvareutvikler en uvurderlig ressurs. Ved utvikling av programvare er det mange ting å ta hensyn til, for eksempel: Hva er programvarens hensikt? Hvilken plattform skal den utvikles på? Hvilke programmeringsverktøy kan løse oppgaven? Hva slags webutviklingskompetanse kreves? En programvareutvikler kan gi råd om slike beslutninger og sikre at resultatene møter kravene til IT-prosjektet.

En programvareutvikler kan også kalles for en systemarkitekt eller systemdesigner. Dette skyldes at en viktig del av programvareutviklerens arbeid er å strukturere programvarens innhold slik at den både blir funksjonell, brukervennlig og får et godt design. En programutvikler har den nødvendige kompetansen til å få mest mulig ut av IT-løsningens tekniske potensiale og har en god sans for brukervennlig design. En programutvikler kan bidra i arbeidet med å:

- utvikle programvare som er skreddersydd dine behov

- sikre samkjøring av innhold og teknologi

- velge riktig plattform og riktig programmeringsspråk

- sikre en førsteklasses brukeropplevelse for programvaren

Å engasjere en programvareutvikler som konsulent som jobber basert på tids- og materialforbruk, har flere fordeler. For det første får du en svært fleksibel og prosjektorientert ressurs som passer godt inn på et prosjektteam. For det andre får du større kontroll over prosessen, fordi du kontinuerlig kan sjekke at det endelige produktet lever opp til forventningene. Du får også mulighet til å skreddersy et prosjektteam med nøyaktig de kvalifikasjonene og den spesialiseringen som IT-prosjektet krever.

ProData Consult har all kompetansen du trenger for å kunne organisere og administrere et omfattende IT-prosjekt fra start til slutt. I tillegg til dyktige programvareutviklere tilbyr ProData Consult følgende kompetanse: prosjektlederapp-utviklerwebutviklertestlederUX-designer og mye mer. Uansett hvor stort eller komplisert et prosjektet er, kan vi sette sammen et team av både prosjektledere og utviklere for å sikre at du oppnår målene med prosjektet.

Hvordan jobber en Programvareutvikler?

En programvareutvikler er avgjørende for hvordan en web- eller systemløsning oppfattes fra brukerens perspektiv. En dyktig programvareutvikler arbeider med utgangspunkt i den organisasjonen som er ansvarlig for programvaren og brukergruppen som skal bruke den. Det handler om å finne en balanse mellom teknologi, funksjonalitet og design, og en programvareutvikler er ekspert på nettopp dette.

En programvareutvikler trives som del av et større utviklingsteam. Programvareutvikling er sjelden en lineær prosess, og programvareutviklere er derfor vant til å være del av en prosess som krever justeringer underveis. Programvareutvikleren jobber med flere forskjellige teknologier og programmeringsspråk som har sine ulike fordeler og begrensninger. ProData Consults programvareutviklere har bred kompetanse innenfor følgende teknologier/språk: C#PHPJavaScript.NET og Java.

Finn din programvareutvikler her

Er din bedrift i ferd med å lansere et større IT-prosjekt og trenger en profesjonell programvareutvikler? ProData Consult har programvareutviklere med den nødvendige kompetansen til å utvikle alt fra enkle webapplikasjoner til mer komplekse IT-løsninger. Dette gjør det mulig for oss å finne den rette programvareutvikleren til akkurat ditt prosjekt. ProData Consult har IT-konsulenter som dekker over 4000 ulike typer IT-kompetanse, og våre spesialister kan bidra med hjelp i så godt som alle IT-prosjekter. ProData Consult setter deg i kontakt med en dyktig programvareutvikler innen 48 timer, slik at du:

- kan styrke virksomheten gjennom tilpasset programvare

- får en løsning som kombinerer teknologi, funksjonalitet og godt design

- når målene med prosjektet før fastsatte frister

- oppnår en effektiv webutviklingsprosess

5270