IT-konsulent: SAP ABAP-utvikler

Hvis du ønsker å utvikle nye SAP-programvareløsninger eller optimalisere eksisterende løsninger, kan det være lurt å engasjere en SAP ABAP-utvikler.

Med en SAP ABAP-utvikler fra ProData Consult får du:

- En profesjonell og fleksibel utviklingsressurs

- En spesialist på de mange mulighetene i SAP

- Mer effektive og automatiserte forretningsprosesser

- Mulighet til å spare både tid og ressurser

it-competence_4
it-competence_1

Hva gjør en SAP ABAP-utvikler?

SAP er navnet på et stort tysk programvareselskap med et bredt spekter av programvareløsninger for store foretak. SAP har mange muligheter for programvareløsninger gjennom spesialiserte SAP-undersystemer og kan fungere som teknisk plattform for store virksomheter med mange IT-prosesser. Noen av de mange nordiske selskapene som bruker SAP-programvareløsninger, er: Danfoss, Toms, Dansk Supermarked og det danske skattevesenet.

ABAP (Advanced Business Application Programming) er et programmeringsspråk som er utviklet av SAP. En SAP ABAP-utvikler bruker ABAP-språket til å utvikle både enkle og komplekse programvareløsninger. SAP tilbyr programvareløsninger innen personalstyring, økonomistyring, leverandørkjedestyring, IT-styring, Business Intelligence og resultatstyring.

SAP ABAP-utviklere er eksperter på å utvikle programvareløsninger som understøtter forretningsprosesser. En SAP ABAP-utvikler legger vekt på å utvikle programvare som støtter selskapet og dets prosesser, enten det er snakk om interne eller eksterne utviklingsområder.

En SAP ABAP-utvikler kan gå raskt inn i IT-avdelingen og utvikle SAP-programvareløsninger i samarbeid med deres eksisterende IT-kompetanse. En SAP ABAP-utvikler har øye for både funksjonalitet og brukervennlighet og hjelper til med å forbedre eksisterende prosesser i SAP-løsninger samt utvikle nye løsninger tilpasset bedriftens behov.

En SAP ABAP-utvikler kalles også gjerne for en SAP ABAP-konsulent, fordi den kompetansen man får som utvikler, enkelt kan overføres til en rådgivende rolle. Dette betyr at du kan få råd om hvordan SAP-plattformen kan utnyttes på best mulig måte. En SAP ABAP-utvikler kan derfor - i tillegg til å være en viktig utviklingsressurs - også fungere som teknisk konsulent for optimal bruk av SAP-løsninger og de mange alternativene for prosessoptimalisering.

En SAP ABAP-utvikler velfungerende SAP-programvareløsninger ved bruk av ABAP og sikrer at du:

- Får programvareløsninger som understøtter selskapets forretningsprosesser

- Får hjelp til både eksisterende og nye SAP-programvareløsninger

- Kan gå effektivt gjennom utviklingsprosessen

- Kan effektivisere og automatisere prosesser som reduserer kostnader og risiko

SAP tilbyr uendelige muligheter. Hvert enkelt SAP-produkt har sine spesifikke funksjoner og fordeler. Med en SAP ABAP-utvikler på teamet får du gode råd om hvilke programvareløsninger som kan skape verdi for virksomheten, samt hvordan man kan optimalisere eksisterende SAP-løsninger.
I tillegg til SAP ABAP-utviklere har ProData Consult flere eksperter innen SAP-utvikling som spesialiserer seg på SAPs mange programvareløsninger. Med utgangspunkt i dine behov finner ProData Consult en SAP ABAP-utvikler med akkurat den spesialiseringen og kunnskapen du trenger.

Hvordan jobber en SAP ABAP-utvikler?

NetWeaver er den primære teknologiplattformen for utvikling av SAP-applikasjoner, og derfor er dette også SAP ABAP-utviklerens hjemmebane.

IT-utviklingsprosjekter er ofte preget av agile prosesser med løpende endringer gjennom utviklingsprosessen. En SAP ABAP-utvikler er vant til å være del av en agil prosess med behov for justeringer underveis. En SAP ABAP-utvikler er i tillegg en sterk lagspiller som er vant til å samarbeide tett med personer med ulik kompetanse om å utvikle vellykkede programvareløsninger.

Med en SAP ABAP-utvikler fra ProData Consult får du en fleksibel utviklingsressurs samt en erfaren IT-konsulent som kan fungere som sparringspartner og tilføre utviklingsprosjektene nye perspektiver.

Finn din SAP ABAP-utvikler her

Behovet for eksterne utviklingsressurser kan oppstå på dagen. Når du engasjerer en SAP ABAP-utvikler fra ProData Consult, får du en svært fleksibel ressurs til IT-avdelingen. Hos ProData Consult finner du flere erfarne SAP ABAP-utviklere, hver med sin unike kjernekompetanse og erfaring. Vi kan derfor levere akkurat den kompetansen du trenger med hensyn til bedriftens spesifikke behov. I tillegg til dyktige SAP ABAP-utviklere har ProData Consult IT-konsulenter som dekker flere enn 4000 ulike typer kompetanse. Våre erfarne konsulenter kan bidra og skape merverdi på så godt som alle IT-prosjekter. Ta kontakt med ProData Consult i dag, så setter vi deg i kontakt med en SAP ABAP-utvikler innen 48 timer. Vi sikrer at dere:

- Får en kompetent utviklingsressurs i virksomheten så raskt som mulig

- Kan utnytte de mange mulighetene i SAP

- Kan effektivisere og automatisere forretningsprosesser og dermed skape vekst

- Får en profesjonell og erfaren konsulent som kan gi råd om de ulike SAP-mulighetene

5270