Microsoft Dynamics CRM-konsulent

For å kunne styrke kunderelasjoner, øke kundelojaliteten og oppnå mer salg med profesjonelle CRM-løsninger trenger du en Microsoft Dynamics CRM-konsulent.

Med en Microsoft Dynamics CRM-konsulent fra ProData får du:

- en sterk CRM-løsning som understøtter selskapets behov

- økt fokus på å styrke salgsprosesser og tjenesteprogrammer

- ekspertkunnskap som effektivt resulterer i flere salg

- en sterkere organisasjon gjennom bedre kundetjenester

it-competence_3
it-competence_6

Hva gjør en Microsoft Dynamics CRM-konsulent?

En Microsoft Dynamics CRM-konsulent er en ettertraktet kompetanse i IT-utviklingsprosjekter. Dette skyldes i hovedsak at forbrukerne har blitt mer fortrolige med netthandel, og at de tar kjøpsbeslutninger raskere enn før. Dessuten er kravene til nettbaserte tjenester høyere enn noen gang før. En Microsoft Dynamics CRM-konsulent kan hjelpe din bedrift med å optimalisere tjenestene du tilbyr, og dermed styrke forholdet ditt til kundene.

En Microsoft Dynamics CRM-konsulent fra ProData hjelper deg med å utvikle profesjonelle CRM-løsninger som kan øke salget og styrke kundenes lojalitet. Dette gjøres ved å optimalisere eksisterende salgs- og markedsføringsprosesser og utvikle og integrere nye prosesser.

Kunderelasjoner er en sentral del av enhver virksomhet og kan være avgjørende for om man lykkes eller ikke. Med en Microsoft Dynamics CRM-konsulent på teamet kan du administrere kunderelasjoner på flere ulike plattformer og forbedre salget og kunderelasjonene.

En Microsoft Dynamics CRM-konsulent utvikler og ivaretar selskapets kundebase og sørger for at:

- du får en profesjonell installasjon og integrering av Microsoft Dynamics

- kunderelasjonene dine styrkes gjennom stabile og innovative CRM-løsninger

- utviklingen av kunderelasjoner administreres og ivaretas på en profesjonell måte

- du får utnyttet fordelene med Microsoft Dynamics fullt ut

En Microsoft Dynamics CRM-konsulent har også kunnskaper om programmering i WWF (Windows Workflow Foundation). Windows Workflow Foundation inneholder en runtime-motor, et standard aktivitetsbibliotek samt en rekke administrasjonsalternativer. ProData Consult har flere Microsoft Dynamics CRM-konsulenter med ulik kjernekompetanse, så vi finner enkelt den kompetansen og den kunnskapen du trenger.

Hvordan jobber en Microsoft Dynamics CRM-konsulent?

Microsoft Dynamics CRM tilbyr en rekke alternativer og inneholder en rekke verktøy som Microsoft Dynamics CRM-konsulenten vil bruke for å administrere kunderelasjoner, integrere data og lage rapporter. En Microsoft Dynamics CRM-konsulent vil også hjelpe deg med å revurdere salgsprosesser ved bruk av Microsoft Dynamics-systemets mange muligheter for salgsoptimalisering.

En Microsoft Dynamics CRM-konsulent tar alltid utgangspunkt i organisasjonens utfordringer og behov. Konsulenten vil fordype seg i situasjonen din og finne ut hvordan nye salgsprosesser og salgskanaler kan forbedre virksomheten. Med mange års erfaring kan en Microsoft Dynamics CRM-konsulent hjelpe deg med å tenke nytt når det gjelder salgskanaler som sosiale medier, mobile enheter osv.

Det er viktig å ha en konsulent som har erfaring fra riktig oppsett og integrering av Client Relationship Management-løsninger (CRM). Det er også viktig å bruke en CRM-konsulent som kan utvide og vedlikeholde slike løsninger. ProDatas IT-konsulenter har minst fem års erfaring, så kan du trygt overlate arbeidet til en av våre Microsoft Dynamics CRM-konsulenter.

En Microsoft Dynamics CRM-konsulent er en ekte lagspiller som er vant til å jobbe tett med personer med ulik kompetanse for å sikre vellykkede IT-løsninger. Man vil ofte se en Microsoft Dynamics CRM-konsulent i tett samarbeid med C#-utviklere eller .NET-utviklere om utvikling og integrering av tjenesteprogrammer.

Med en Microsoft Dynamics CRM-konsulent fra ProData Consult får du mer enn bare en ekspert på CRM-løsninger. Du får også en IT-konsulent med lang erfaring innenfor IT-bransjen, som kan fungere som sparringspartner og tilføre IT-avdelingen nye ideer.

Finn din Microsoft Dynamics CRM-konsulent her

Hos ProData Consult finner du flere kompetente Microsoft Dynamics CRM-konsulenter. Våre Microsoft Dynamics CRM-konsulenter står klare til å bli med i prosjektgruppen og bidra med kunnskap og ressurser på kort varsel. I tillegg til Microsoft Dynamics CRM-utviklere har ProData Consult IT-konsulenter som dekker flere enn 4000 ulike typer IT-kompetanse, og våre spesialister kan bidra med hjelp i så godt som alle typer IT-prosjekter. Ta kontakt med ProData Consult i dag, så setter vi deg i kontakt med en Microsoft Dynamics CRM-konsulent innen 48 timer. Vi sørger for at du kan:

- skape og bygge sterke kunderelasjoner gjennom profesjonelle CRM-løsninger

- utnytte fordelene med Microsoft Dynamics CRM fullt ut

- beholde fokus på å styrke virksomheten og salgsprosesser

- vokse som selskap gjennom bedre salgsarbeid og kundeservice

5270