Rune Rasen

Rune Rasen til konsernledelsen i ProData Consult – ny sjef for forretningsutvikling i Norden

Rune Rasen er nylig blitt ansatt som Chief Business Developer Officer (CBDO) Nordic hvor han vil jobbe med forretningsutvikling i det nordiske markedet og har solid faring fra konsulentbransjen i Norge.

København / Oslo 02.05.22

– Jeg gleder meg veldig til å ta tak i min nye rolle som forretningsutvikler i ProData Consult konsernet og bygge videre på de gode tjenestene som ProData Consult leverer, sier Rune Rasen som startet i sin nye stilling 2. mai 2022.

Med 10 års erfaring fra telecom, blant hos Telenor, har Rasen betydelig  bakgrunn innenfor salgsledelse av teknologi. Han har vært i den norske konsulentbransjen siden 2006, blant annet hos Bragd Consulting Network, som fusjonerte med ProData Consult i januar i år.

Mange vil kjenne Rune Rasen som tidligere leder av Ework Group Norway.

–  I Ework Group hadde jeg tidligere rollen som Salesmanager og i de siste 3 årene var jeg leder av den norske virksomheten. Selskapet omsatte for 1,7 milliarder i 2021 så jeg er kjempestolt av de resultatene jeg har vært med på å skape i Norge innen formidling av konsulenter.

Forsøkt rekruttert i 15 år

Svenske Anders Gratte er konserndirektør i ProData Consult og har kjent Rune Rasen i mange år.

– I 15 år har jeg forgjeves forsøkt å rekruttere Rune til selskaper som jeg tidligere har ledet. Endelig har vi i ProData Consult klart det, og jeg ser frem til å samarbeide med ham. Han er superdyktig både på strategi, salgsledelse og mennesker, sier Anders Gratte.

Anders Gratte og Rune Rasen

Anders Gratte (til venstre) har kjent Rune Rasen profesjonelt i 15 år.

{   ProData Consult har også en veldig  spennende Nearshore-as-a-service satsning som jeg mener virkelig kan gi en verdi i det litt trange markedet, hvor det er vanskelig å få tak i nok ressurser.   }

Rune Rasen

Coach og sparring til ledelsen i Norden

Rune Rasen skal lede utvikling av nye forretningsområder og salgsfunksjoner. Han vil fungere som sparringspartner til ledelsen i Danmark, Sverige og Norge ved å veilede og støtte dem i deres arbeid med å tilpasse lokale forretningsaktiviteter til konsernets strategi. Rune Rasen skal også hjelpe de lokale salgsteamene ved å koordinere aktiviteter og tiltak på tvers av land.

– Det trigger meg å ta fatt på nye utfordringer, særlig i den store vekstreisen som ProData Consult konsernet er inne i, både i Norge og internasjonalt, sier Rune Rasen.

Arbeidsplassen blir hovedsakelig ved ProData Consults nye kontor i Schweigaardsgate 16, like ved Barcode i Oslo. Der jobber de 13 norske medarbeiderne for norske private og offentlige kunder. Morten Edler Bay er sjef for det norske kontoret.

"ProData Consult skiller seg positivt ut på mange områder og særlig innen kvalitet"

Rune Rasen foran logo til prodata consult

– Jeg har fulgt ProData Consult i flere år og synes de skiller seg positivt ut på mange områder og særlig innen kvalitet, f.eks. har de vunnet mange store offentlige rammeavtaler basert på kvalitetskriterier det siste året. Etter få dager på jobb ser jeg allerede at de har gode prosesser og flinke folk som sørger for både konsulentene og kundene, sier Rune Rasen.

Etabler kontakt med Rune Rasen:
rr@prodataconsult.com

LinkedIn