Nordic Aviation Capital: Få alle tjenester på ett sted

Nordic Aviation Capital er et selskap i ekstremt stor vekst, noe som setter høye krav til utvikling i selskapets strategi, taktikk og drift.

Som IT-ansvarlig har det vært en stor utfordring å møte de strategiske målene og vedlikeholde en synergi og link mellom bedriftsstrategi og teknisk støtte. På driftsnivå har det betydd utfordringer med å finne de riktige IT-ressursene og ferdighetene som kunne løse oppgavene raskt nok, samtidig som man leverer høy kvalitet.

Med ProData Consult som leverandør av IT-konsulenter, administrasjonstjenester og deres nearshoringkontor i Warszawa har jeg en leverandør som leverer alle tjenester samlet. Å ha ProData Consult som samarbeidspartner gir en stor verdi fordi de tilbyr nye muligheter og tjenester jeg aldri har tenkt på før.

Har løftet hele IT-organisasjonen til et nytt nivå

Jeg har mottatt administrering og strategisk IT-konsultasjon, som har løftet hele IT-organisasjonen til et nytt nivå, og skapt et sterkt bånd mellom bedriftsstrategi og IT-strategi. Dette har gitt oss den nødvendige drivkraften og optimalisert bedriftens driftskostnader og smidighet.

ProData Consults tjenester har gitt meg muligheten til å skalere opp ved å bruke konsulenter med gode ferdigheter. Og, implementeringen av nearshoring og bruk av polske konsulenter ved ProDatas nearshoringkontor i Warszawa har vært en svært positiv opplevelse. Både på grunn av konsulentenes gode ferdighetsnivå, men også på grunn av deres proaktive tilnærming og smidighet, samt deres attraktive priser.

Samarbeidet har møtt alle krav og behov vi hadde før vi begynte å jobbe sammen – det hele er svært tilfredstillende. Vi har nesten ikke kunne holde tritt med det servicenivået vi har blitt møtt med, og jeg føler at de stadig ruller ut den røde løperen for meg som kunde.

Mads Krog Jensen

IT-ansvarlig

related posts