København kommune: En effektiv prosess for å finne den riktige konsulenten

På grunn av det gode samarbeidet er ProData Consult en av våre foretrukne samarbeidspartnere. En leverandør av konsulenttjenester er bare så god som den siste avtalen, så derfor jukser vi litt og sjekker alltid med andre for å finne den beste kandidaten. Vi samarbeider med ProData Consult fordi de alltid leverer akkurat det vi har bedt om. Derfor er ProData Consult på listen over mulige konsulentleverandører hver gang.

ProData Consult klarer å treffe blink når det kommer til profil og krav, og de er alltid tilgjengelig ved behov. De forstår våre behov og stiller de riktige spørsmålene slik at de får et klart bilde av hva slags profil og rolle vi ser etter i en kandidat.

Noen ganger opplever vi et mer akutt behov for å skalere opp, for eksempel hvis en ansatt sier opp uten forvarsel. I slike tilfeller utviser ProData Consult den største aktsomhet – de vet at de som konsulentleverandør må jobbe raskt i pressede situasjoner. Ellers risikerer de å bli forbigått.

Prosessen for å finne den riktige konsulenten er effektiv.

ProData Consult leverer IT-profiler med tyngde. Derfor er det spesielt viktig at vi er helt enige om hva slags konsulentprofil vi er på jakt etter. Vi snakker med ProData Consult om detaljene og blir raskt henvist til den profilen vi ser etter. Etter kort tid får vi noen forslag til kvalifiserte konsulenter. Åpenhet og ærlighet rundt kandidatene er viktig. ProData Consult tilbyr aldri ukvalifiserte profiler, og gir klar beskjed dersom de ikke kan møte våre behov, slik at vi raskt kan gå videre.

ProData Consult er flinke til å finne den riktige matchen til oppgaven og til vår organisasjon. Vi har vært svært fornøyde med våre avtaler, det reflekterer hele pakken: pris, kvalitet og forventninger. Vi har ikke behov for de tyngste profilene, men når vi har det, klarer ProData Consult å møte både våre kompetansebehov og prisnivå.

Alt i alt er ProData Consult flinke til å finne profiler med de riktige ferdighetene samtidig som de klarer å møte våre krav til pris, oppstartsdato og kontraktperiode. De har også stort nok volum til å bidra når vi legger inn en forespørsel. Vi er virkelig fornøyde med ProData Consult.

Bjarne Lund

Avdelingsleder i København kommune

related posts